Ouderportaal

Voordeel gastouderopvang

Voordeel gastouderopvang

Persoonlijke aandacht in een huiselijke omgeving 


Ben je op zoek naar een vertrouwd én betaalbaar adres voor gastouderopvang? Wij kunnen jou daar heel goed bij helpen. Groot in Klein is een klein en persoonlijk bureau met gastouders in Vlaardingen, Schiedam en Maassluis. Wij vinden het belangrijk dat wij onze ouders en de kinderen goed kennen, daarom is er veel aandacht voor jou, je kind en onze gastouders. 

Wil je liever opvang bij jou thuis? Ook dat is mogelijk! Je leest hier meer over bij het onderdeel "gastouder aan huis".

Gastouderopvang is persoonlijk, flexibel en betaalbaar. Een gastouder mag maximaal zes kinderen van 0 tot 13 jaar mag opvangen. De samenstelling van de groep is afhankelijk van de leeftijd van de eigen kinderen en van de gastkinderen. Een gastouder kan ook flexibel zijn omdat zij meer rekening kan houden met persoonlijke wensen en zij ook niet gebonden is aan openingstijden. Gastouderopvang valt ook onder de Wet Kinderopvang zodat je mogelijk recht hebt op Kinderopvangtoeslag en hierdoor is je eigen bijdrage betaalbaar.